pondělí 8. srpna 2016

Co je DOKONALOST?

Ať chceme nebo ne je pojem DOKONALOST něco totálně abstraktního. To, co přijde mně dokonalý, může připadat někomu jinému naprosto zbytečný. A přesto se dokážeme shodnout na tom, že jsou věci a hlavně okamžiky, který jsou naprosto dokonalý, a my na ně budeme vzpomínat tak dlouho, dokud nám nevypadají všechny vlasy a zuby, protože to dokonalý nám zůstane napořád.


Zdroj: http://www.fotoinstitut.cz/images/0010/001050_big.jpg

Tady je pár drobností, který přijdou dokonalý mě.


DOKONALOST je perfektní okamžik v perfektní kavárně s úžasnou knížkou nebo fantastickou společností. Každopádně je to chvilka volného času věnovaná tomu, co milujete. Ale to kafe u toho musí být za každou cenu.


Zdroj: http://www.magic4walls.com/wp-content/uploads/2014/04/blue-cup-saucer-coffee-drink-cappuccino-mornig-hd-wallpaper.jpg

DOKONALOST je první doušek kafe v pondělí ráno v práci. Na malý okamžik jste jenom vy a ten úžasnej nápoj. Božská mana v tekutý podobě.

DOKONALOST je když zaslechnete svojí zamilovanou písničku v naprosto skvostným okamžiku, který se z naprosto nepochopitelnýho důvodu k tomu songu hodí. Nebo se vám aspoň trefí do nálady a vy jste půl dne v rauši z těch tří minut dokonalosti.


Zdroj: http://cdn.mixme.com.br/wp-content/uploads/2013/08/artic-monkeys.jpg

DOKONALOST je mít nohy na stole a jen si tak vegetit. Užívat ti to pověstné DOLCE FAR NIENTE.

DOKONALOST je když dorazíte domů úplně utahaný a váš pes se na vás podívá tak nadšeně, že všechnu únavu hodíte za hlavu a jdete s ním řádit na zahradu.

DOKONALOST jsou chvíle o samotě, kdy si labužnicky vychutnáváte jízdu autem a posloucháte na plný pecky naprosto dokonalý CDčko. (no jo, Mazlík nemá MP3)

DOKONALOST je, když potkáte svou životní lásku už v šestnácti. A neříkejte, že ne. Tihle šťastlivci to mají o tolik snazší. I když nerada, tak se musím přiznat, že těmhle dvojicím tak trošku závidím. Měli čas na to se dokonale poznat, a přesto se mají pořád rádi. DOKONALOST.


Zdroj: http://letenkypraha.com/wp-content/gallery/pariz-akce/zamky-lasky.jpg

DOKONALOST je pro mě ještě něco. Jsou to dlouhý procházky po Londýně s někým, koho miluju. Přes den nasáváme atmosféru města a v noci se spolu milujeme za zvuku Arctic Monkeys.


Zdroj: http://www.iwallfree.com/wp-content/uploads/2013/11/london-at-night-desktop-wallpaper-download-wallpaper-london-england-night-free-desktop-wallpaper.jpg

DOKONALOST je okamžik naprostý spokojenosti se vším, co se vám děje. 



Žádné komentáře:

Okomentovat