pondělí 20. června 2016

PAN GRAY

Ano, řekla (napsala) jsem Pan Gray. Údajně nejkrásnější muž na světě. Všechny ženy, které ho potkaly nebo o něm jen slyšely, mu hned padly k nohám.

Zdroj: http://media.investicniweb.cz/photos/2013/02/15/67-15603-anonymni-silueta.jpg

Muž, jenž se stal ústředním bodem fantazií nejen žen, ale i mužů.

Knižní předlohu, ve které se poprvé objevil, zná i ten, kdo knihu nikdy nečetl. A dokonce neviděl ani film.

Dámy a pánové, představuji vám Doriana Graye.


Zdroj: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJIWggL9fSo07Z_Cv-IcQNiO9ULUSpot0cOeYR3SvEHHGPVTG3kq37jsbD6hjaylytBgsNalHf3mGP8balAGzmCaKPLYFWSpwuV_W6ZCsQmcw7rVBvV0nE71XuWAQDlOlqumyCqhMd7pA/s1600/dorian-460x306.jpg

Bože, teď bych chtěla vás všechny vidět, jak se tváříte. Přiznejte se, že jste se báli, že se mi totálně rozbředl mozek? Hmmm?

Vsadím se, že jste si říkali „Ne, ne, ne. Prosím řekni, že ty ne.“ Tak tedy NE!!!

No vážně, vždyť je to děsný, když někdo řekne pan Gray a všichni si vzpomenou na maminovskej blockbuster a nikdo ani na malý nano-okamžik nepomyslí na geniální dílo z pera neméně geniálního Oscara Wilda.

Zhýralý mladík, jehož veškeré neduhy a pokřivení duše na sebe bere obraz, který kdysi zachycoval jeho nevinnost.  Zbožňuju a nesnáším  ho zároveň. Je to parchant, kterýmu projde i vražda a přeci nakonec na všechno dojede. To mě prostě baví!

A dokonce je tu ještě jeden pan Gray. No jo! Mohli jste ho vidět ve filmu Sekretářka s Maggie Gyllenhaal a Jamesem Spaderem, který ztvárnil právě pana E. Edwarda Greye.


Zdroj: http://images.starpulse.com/news/bloggers/747815/blog_images/boss-photo-4.jpg

Takže Šílenci a Šílenkyně tohle jsou moji dva Grayové. Jak to máte vy? 

Znáte i jiné Graye než tyhle dva?



Žádné komentáře:

Okomentovat