čtvrtek 30. června 2016

Zítra to vypukne

Šílenci a Šílenkyně, zítra to vypukne. Začne 51. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, a protože budu relativně v centru dění, tak jsem si řekla, že bych Vám mohla dávat průběžné info o tom, co se kde šustne a co je aspoň trochu zajímavé nebo zvláštní.


Zdroj: http://www.kinobox.cz/data/clanky/galerie/11487/
540x0x0/karlovarsky-festival-oceni-jirinu-bohdalovou-ve-znelce-vystoupi-zdenek-sverak-5.jpg

Dnes je den před a ve Varech je to znát. V Thermalu je cvrkot jako v mraveništi a vše se připravuje na ten úžasný moment, kdy se stanou Vary na krátký okamžik kosmopolitním místem, kde je možné skoro všechno.

Tady je malá ochutnávka.

Už tradičně se připravuje Bageterie Boulevard, kam budu pravidelně chodit na Ice Tea a nějaké ty dobroty. Ty fronty jsou sice nekonečné, ale  vystát si jí stojí za to.





Před Thermalem už čekají dámy se svými globy, které tam budou až do konce pozorovat okolní dění a radovat se z toho, jak se s nimi všichni nadšeně fotí.





K vidění už jsou i plakáty k filmům, které zde budou k vidění. Sice jsou nalepené jeden přes druhého, ale to jim na kouzlu rozhodně neubírá. Spíš naopak! Tyhle stěny miluju ze všeho nejvíc. A když jsem narazila na Zelenkovo Ztraceni v Mnichově, tak mi srdce poskočilo radostí, protože ten film je úžasnej.





Nadšenci už shánějí lístky na filmy a nakupují suvenýry. A taky se nechávají fotit od úplně cizí holky, která jim jejich ochotu oplatí zářivým úsměvem a mrknutím oka. Přeci jen by to byla jinak nuda, ne?






A závěrem jsem cestou z práce narazila na Camela na balkoně. Naštěstí tam nebyl sám, ale tady s bručounem. Asi se pohádali. Ono to taky není jen tak, když unesete velblouda, schováte ho na balkón a místo aby byl neviditelnej, tak láká pohledy kolemjdoucích. Zkrátka prekérka.




Tak zase zítra...


Žádné komentáře:

Okomentovat